Yemek Tarifleri - Barbeku Sosu
- 1 Çorba Kaşığı Şeker
- 1 Çorba Kaşığı Pekmez
- 2 Çorba Kaşığı Rende soğan
- 2 Çorba Kaşığı Worçester Sos
- 2 Çorba Kaşığı Chili Powder
- 1 Tatlı Kaşığı Sarımsak tozu
- ½ Tatlı Kaşığı Karabiber
- ½ çay Kaşığı Zencefil
- 1 Tatlı Kaşığı Hardal tozu
- 125 gr Ketcap
- Istege göre acı Pul Biber
Tum malzemeleri birbirine karistiririz. Eger sos koyu olursa elma sirkesi ile inceltebiliriz. Ara ara izgara yapılan et üzerine pişene kadar fırça ile sürülür. Izgara ete çok özel bir lezzet verir.
No comments:
Post a Comment