05 April 2008

Chelsea Fenerbahce Sampiyonlar Ligi Londra

Fenerbahce - Chelsea karsilasmasinin ilk ayagini Fenerbahce 2-1'lik skorla gecti simdi 8 Nisan'da Stamford Bridge'de oynanacak karsilasma icin gun saymaya basladi.

Chealse bu hafta yapmis oldugu macta Manchester City'yi 2-0 lik sonucla gecerek Fenerbahce macina hazirlanmaya basladi.


Fenerbahçe - Chelsea 2 Nisan 2008 ilk Rovans 2-1 biten karsilasmanin golleri.




Chelsea - F.Bahçe maçı 7500 YTL

Londra'da ikinci ayağı oynanacak Fenerbahçe-Chelsea eşleşmesi için bilet kaos'u yaşanıyor.

Karaborsaya düşen biletler Stamford Brigde'de 5'e katlandı. Faiş rakamlara ulaşan biletler 3 bin sterlinden satılıyor.

Londra'da tarihinde görülmemiş bir bilet karmaşası yaşanıyor. Stamford Bridge'de oynanacak Chelsea ile Fenerbahçe arasındaki Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçının ikinci ayağı için Londra'da hiçbir kuruluşa bilet satma hakkı verilmemesi biletleri karaborsaya düşürdü. Ayağa kalkan İngiltere Fenerbahçeliler Derneği üyeleri biletlerin 3 bin sterline ulaştığını söylediler. 300'e yakın üyenin hiçbirinin maça giriş bileti yok. Aylar öncesinden biletlerin satışına talip olduklarını Fenerbahçe Yönetim Kuruluna bilirdiklerini söyleyen Dernek Asbaşkanı Abdullah Karayılan, 'Şu anda hepimiz biletsiz kaldık . Hergün Londra'da yaşayan Türk vatandaşlarımızıdan yüzlerce telefon alıyoruz kimsede bilet yok. Fenerbahçe'nin Avrupa'nın heryerinde oynanan maçını izliyoruz. Londra'da yaşıyoruz buradaki maçı izleyemeyeceğiz . Bir bilete 3 bin sterlin verecek durumunuz ise hiç yok. Bu kulübün bir ayıbıdır' dedi.

Aynı tür iddialar Turizm çevrelerinden de geldi. İngiltere'de faaliyet gösteren IPRO Aranes Halkla İlişkiler müdürü Esra Dillon, Londra'da piyasada biletlerin karaborsaya düştüğünü biletlerin 3 bin sterline alıcı bulduğunu ve ayrıca sahte bilet söylentilerinin de dolaştığını söyledi. Bu bilet fiyaskosunun Türkiye'ye pahalıya mal olabileceği uyarısında bulunan Dillon, 'Eğer bu sahte bilet söylentileri günışığına çıkarsa İngiliz otoritelerine rezil oluruz' dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, internet sitelerinde satışa çıkarılan maç biletlerini adli mercilere bildirileceğini açıklamıştı. Kulüp tarafından gerek websitelerinde, gerekse değişik yollardan kombine kartları devir yoluna müracaat edenlerin kartlarının iptali yoluna gidileceği gibi haksız kazanç elde etme peşinde olan kişilerin adli mercilere bildirlileceği uyarılarında bulunuldu.

Kaynak: Hurriyet

No comments:

. Londra icin 3 Gunluk Hava Raporu

. BBC Turkish Haberler

. Gunluk Basın Özeti - BBC Turkish