16 May 2007

SunExpress Seferleri...

Stansted Havalimanı’ndan aldığı ilk yolcularını İzmir ve Kuzey Kıbrıs’a taşıyan SunExpress, bundan böyle haftanın her Salı ve Cumartesi günü bu hat üzerindeki karşılıklı seferlerine devam edecek.

Rekabetin kıyasıya arttığı bir dönemde devreye giren SunExpress, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’a gitmek isteyen vatandaşlarla turistlere daha kaliteli ve ucuz hizmet vermek amacında. Güleryüzlü personeli, oldukça rahat ve konforlu uçakları ve dakik seferleri ile daha başlangıçta müşterilerin gönlünü kazanan SunExpress’in önümüzdeki dönemde gittikçe artan oranlarda tercih edilen havayolu olmaya başlayacağı ifade ediliyor.

Ercan’a £129’dan, İzmir, Antalya ve İstanbul’a ise £69’dan başlayan ucuz fıyatlarla yolcu taşımaya başlayan SunExpress, İzmir-Ercan arasında seyahat etmek isteyenlere de 29 YTL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor.


Siz de SunExpress ile seyahat etmek, bu havayolunun konforlu ve ucuz hizmetlerinden yararlanmak istiyorsanız http://www.sunexpress.com.tr/ web sitesini ziyeret edebilirsiniz

No comments:

. Londra icin 3 Gunluk Hava Raporu

. BBC Turkish Haberler

. Gunluk Basın Özeti - BBC Turkish