04 March 2007

SunExpress, Antalya’dan Londra’ya ucmaya baslıyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortaklığında kurulan SunExpress, tarifeli dış hat seferlerine Antalya-Londra hattını da ekliyor. 8 Şubat’ta başlayacak aktarmasız uçuşlar, Antalya ile Londra’nın Stansted Havalimanı arasında, pazartesi ve perşembe günleri karşılıklı olarak düzenlenecek. SunExpress’in bilet fiyatları, vergiler hariç, tek yönde 29 Avro’dan başlayacak.

SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, Antalya'da yaşayan ya da bireysel olarak tatile gelen İngilizlere özellikle faydası olacak Antalya-Londra tarifeli seferlerini başlatmaktan mutlu olduklarını belirterek, Antalya'ya gelen İngiliz turistlerin sayısını artırmak için çabalarını sürdüreceklerini ifade etti.

SunExpress’in THY ile ortak gerçekleştireceği uçuşlar, pazartesi ve perşembe günleri Antalya’dan 07:05’te yapılacak. Boeing 737-800’lerin kullanılacağı ve yaklaşık 4.5 saat sürecek uçuşların dönüşleri, aynı gün Stansted Havalimanı’ndan yerel saatle 10:30’da yapılacak.

Londra’daki bilet satışları İngiltere’nin önde gelen seyahat portallarından www.lastminute.com işbirliğiyle yürütülecek. SunExpress’in biletleri, acentelerin yanı sıra, 00 90 232 444 0 797’den ulaşılabilen çağrı merkezi, www.sunexpress.com.tr adresindeki internet sitesi aracılığıyla ya da THY üzerinden de satın alınabilecek.

No comments:

. Londra icin 3 Gunluk Hava Raporu

. BBC Turkish Haberler

. Gunluk Basın Özeti - BBC Turkish